Prijavite se na naš newsletter!

Kvalitet Oshadhi proizvoda

Održiva poljoprivreda i etički modeli

100% potpuno prirodno
Oshadhi proizvodi su prirodni i nisu hemijski modifikovani. Oni sadrže samo ulje navedenih biljaka. Ulja se ne mešaju i ne razređuju s drugim uljima. Označena su latinskim nazivom i hemotipom. Nisu korišćeni sintetički aditivi, parabeni niti genetski modifikovane biljke. Potpuno prirodne kompozicije sastoje se uglavnom od bioloških sastojaka i proizvode se s emulgatorima hrane. Koristimo samo prirodne mirise, boje i konzervanse.

Neki su apsoluti, koliko je bilo potrebno, rastvoreni u alkoholu, u ulju jojobe ili u ulju slatkog badema, budući da nisu tečni u čvrstom stanju.

Bez testiranja na životinjama
100% naših proizvoda nije testirano na životinjama!
Mi ne koristimo sastojke testirane na životinjama i ne testiramo ni jedan od naših proizvoda na životinjama.

Vegan
Ne koristimo životinjske sirovine. Jedina ne-veganska sirovina u našim proizvodima je neobrađen pčelinji vosak dobijen od organskog pčelarstva.

Društvena odgovornost
Partnerima koji se bave kultivacijom bilja kao i dobavljačima Oshadhi proizvoda plaćamo poštene cene. Na taj način negujemo dugoročne i lične odnose.

Kontrola kvaliteta
Oshadhi proizvodi prolaze redovnu kontrolu sirovina u laboratoriji. To podrazumeva ispitivanja od strane sertifikovanih hemičara, kao i redovna testiranja od strane nezavisnih spoljnih tela (ecocert, bio, ecocontrol, ICEA).

Drugi komercijalno dostupni sertifikati kao što su „Natrue“, „Fair trade“, „vegan“ itd. učinili bi naše proizvode znatno skupljim. Zbog toga u ovom trenutku ne koristimo te oznake i nadamo se razumevanju naših kupaca.