Plaćanje

 1. Uplatom unapred na naš tekući račun
  Nakon prijema Vaše porudžbine, obradićemo je i poslati Vam elektronski virman sa podacima za uplatu na naš tekući račun. Uplatu možete izvršiti u svakoj pošti ili banci. Po prijemu uplate, roba će Vam biti poslana PostExpressom.
  U gradove u kojima Pošta Srbije nema uslugu brze pošte, roba će biti poslana redovnom poštom.
 2. Pouzećem
  Plaćanje robe se vrši poštanskom službeniku prilikom preuzimanja.
  Plaćanje pouzećem podrazumeva cenu istaknutu na sajtu + redovne PTT troškove.
 3. Kreditnim karticama
  U poslovanju kreditnim karticama prihvatamo DINA, MasterCard, Maestro, Visa i American Express.Opcija plaćanja kreditnim karticama će uskoro biti dostupna.

Isporuka i troškovi slanja robe

 • Za porudžbine iznad 3.600 dinara, slanje robe je besplatno.
 • Za porudžbine ispod 3.600 dinara, usluga dostave se plaća direktno poštaru, prema cenovniku Post Expressa.

Robu šaljemo samo na teritoriji Republike Srbije.

 

Rok isporuke

Zvanični rok isporuke je 30 dana od prijema porudžbine. U praksi, međutim, nastojimo da robu na lageru isporučimo dostavnoj službi najkasnije u roku od 2 radna dana od prijema porudžbine.

 Pre isporuke porudžbine dostavnoj službi PostExpress-a, nazvaće Vas naša komercijalna služba da bi proverila Vašu dostupnost u vreme očekivanog prijema robe.

 

Reklamacije i prigovori

Kupac ima pravo da u roku od 48 sati od prijema robe, nekorištenu i neoštećenu vrati prodavcu, bez obrazloženja i da zahteva povrat uplaćenog novca.

Novac će se kupcu, umanjen za troškove poštarine za slanje robe od prodavca do kupca, kao i nazad od kupca do prodavca, a takođe umanjen i za poštanske ili bankarske troškove transfera novca od prodavca do kupca, vratiti na isti račun odn. adresu, sa koje je poslan.

 

Uslovi korištenja sadržaja na ovoj internet stranici

Odricanje od odgovornosti

Sve informacije na ovoj stranici su isključivo informativne i edukativne. Informacije o etarskim uljima i hidrolatima, kao i načinima njihove upotrebe su bazične i date su sa stanovišta njihove tradicionalne primene. One nisu i ne mogu biti zamena za stručno savetovanje licenciranih aromaterapeuta ili profesionalnih zdravstvenih radnika, niti se mogu koristiti kao zamena za medicinski dijagnostički postupak ili uputstvo za tretman bilo kojih zdravstvenih neravnoteža ili bolesti .

Etarska ulja i hidrolati su sirovine i njihova namena jeste kao namena tradicionalnih osveživača prostora.

Korisnici u celosti preuzimaju odgovornost za bilo kakvu štetu koja može proizaći iz drugačije, nestručne ili neodgovarajuće primene ili upotrebe etarskih ulja i hidrolata.

Tačnost navedenih informacija

Kao i u svakoj nauci, tako i u nauci o etarskim uljima i proizvodima na bazi etarskih ulja, postoje različita naučna i stručna mišljenja o njihovim karkateristikama i odgovarajućim načinima upotrebe. Iako je jezgro korpusa tradicionalnog znanja o etarskim uljima i hidrolatima, velikim delom potvrđeno naučnim istraživanjima i iskustvom stručne i kliničke primene, stavovi o pojedinim aspektima ovog znanja su se menjali kroz istoriju i dalje se menjaju, u skladu sa novim naučnim otkrićima. Ova mišljenja se, ponekad značajno, razlikuju među u stručnoj i naučnoj javnosti.  Stoga ne možemo da i ne snosimo odgovornost za tačnost ili verodostojnost navedenih informacija, koje su date u skladu sa našim najboljim saznanjem.

Autorska prava (Copyright)

Većina navedenih tekstova koji čine sadržaj ove stranice su vlasništvo firme “AYUS”, Nemačka. Autorski tekstovi domaćih autora su vlasništvo firme Oshadhi RS doo. Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, umnožavanje ili reprodukovanje sadržaja, osim uz izričitu (pismenu) dozvolu firme Oshadhi RS doo. Vrlo rado ćemo podržati, uz pismenu saglasnost, svako nastojanje da se proširi i produbi znanje iz aromaterapije, u edukativne i nekomercijalne..

Saglasni ste da sadržaj ovih stranica nećete koristiti u zakonom nedozvoljene svrhe, suprotno ciljevima razvoja i popularizacije nauke o aromaterapiji, kao ni suprotno svim napred navedenim uslovima.

 

Slanjem porudžbine, saglasni ste sa gornjim stavkama i prihvatate Uslove prodaje navedene u ovom dokumentu.