Prodavnica

Lifting 30 ml

Korišćenje

LIfting ulje za lice koje je 100% prirodno izuzetno je dragoceno za našu kožu jer je učvršćuje i regeneriše. Smanjuje bore i linije, a zreloj koži pruža potrebne hranljive materije koji su joj potrebni da bi prirodno poduprla proizvodnju kolagena. Rezultat je podignuta, učvršćena koža koja blista, koja je hidrirana i ima prirodan sjaj. Lifting ulje za lice koje je Oshadhi uz pomoć svojih čistih eteričnih i baznih ulja stvorio predstavlja melem koji podržava mlad, zdrav i svež izgled kože. Uz pomoć ružinog geranijuma, cistusa, tamjana, palmarose i drugih ulja, lifting ulje za lice omogućava koži da zasija u prirodnoj lepoti.

Savet: Stavite tri kapi lifting ulja na očišćenu kožu lica i masirajte kružnim pokretima radi najboljeg efekta.

Sastojci:

Helianthus annuus ulje od semenki, Prunus amygdalus dulcis ulje, Simmondsia chinensis ulje od semenki, Sesamum indicum ulje od semenki, Prunus armeniaca Kernel ulje, Rosa canina ulje od semenki, Rosa canina ulje od ploda voćke, Cinnamomum camphora linalooliferum Wood ulje, Boswellia carterii ulje, Cymbopogon martini ulje, Pelargonium roseum ulje od lista, Cistus ladaniferus ulje od lista, Melaleuca quinquenervia ulje, Bursera delpechiana Berry ulje

Dodatne informacije

Držite podalje od toplote i sunčeve svetlosti. Ne koristite ako ste alergični na bademe ili susam. Ne koristiti na maloj deci. Izbegavati kontakt sa očima i sluzokožom. Sadrži eukaliptol i kamfor.

Alergeni: geraniol, farnesol, citral, citronellol, limonene, linalool

 

1.872,00 рсд

SKU: 5800-30 Kategorie: .

© 2018 | Oshadhi RS Doo | Teodora Hercla 1 | 11080 Beograd-Zemun